Eten in een Italiaanse sfeer. Iedereen welkom

Plantbased Whole foods

Eten gemaakt met alleen maar natuurlijke producten, niets dierlijks en allemaal biologisch. Eten zoals het ooit was en misschien wel hoort te zijn. Voor de mensen die kiezen om plantbased te eten is het lastig uit eten te gaan, veel restaurants worstelen met deze andere manier van koken, inkopen etc.

Daarom waren wij door het dolle toen we onze chef Meintje leerden kennen. Een dame die zonder enige nonsens alles wist van plantbased en dit met veel passie, plezier én smaak maakt en daarmee ware kunstwerken maakt! Zo mooi en lekker kan plantbased dus zijn. 

Meintjes missie is om de wereld te inspireren gezonder te eten en mensen op een laagdrempelige manier te laten ervaren hoe lekker plantaardig eten kan zijn. Als echte Limburgse staat in haar keuken de bourgondische ervaring centraal, maar dan met groenten en onbewerkte voeding in de hoofdrol. Denk aan bloemkoolbitterballen tot BBQ-jackfruitburgers en plantaardige saté met een lekker wijntje of speciaalbiertje erbij. Haar gerechten zijn kleurrijk, innovatief, voedzaam en zeer smaakvol. Heerlijk comfortfood dat ook nog eens goed is voor je lichaam en voor onze planeet. Ben je nieuwsgierig naar hoe lekker plantaardig eten kan zijn? Reserveer dan snel een tafeltje bij La Trottola en laat je verrassen! Elke woensdagavond kun je komen genieten van een wekelijks wisselend samengesteld plantaardig driegangenmenu. 

Een múst om eens te proeven! Voor iedereen, iedereen is welkom.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram